Skip to main content
vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Läs mer

vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Just nu söker vi: Återförsäljare

Läs mer
OM OSS

Vi larmar Sveriges arbetsplatser

Vi skyddar, larmar, filmar och hjälper våra kunder att stoppa inbrott, stöld och skadegörelse.

Tjuven säger

”Det är inte värt det”

Du kanske har sett oss på stan?
Det gör tjuvarna också.

Videotech grundades för att på riktigt se till att stoppa inbrott, stölder och skadegörelse.

Nya innovativa lösningar och tjänster i kombination med mycket hög service gör Videotech till ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsföretag.

Oavsett om du letar efter ett bättre skydd för din verksamhet, byggarbetsplats, skola, bostadsrättsförening, industri, eller område är du välkommen att kontakta oss!

Vill du jobba hos oss?

Varför välja oss?

Enkelhet och flexibilitet

Vi arbetar med marknadens senaste teknik som gör det enkelt för dig som kund att hantera ditt säkerhetssystem.

Säkerhet och trygghet

Vi arbetar nära dig som kund och tar hand om hela processen från start till klart och skapar trygghet på din arbetsplats.

Service och kvalitet

Du som kund har uppbackning i alla ärenden från dag 1. Serviceteamet är alltid redo att hjälpa dig och vi strävar efter att ha branschens mest tillgängliga serviceteam.

Ring 010-708 10 35 för kostnadsfri rådgivning och förslag

Videotechs utveckling

Start i Göteborg

Videotech grundades i Göteborg 2011 och fokuserade de första åren på att ta fram och utveckla system och koncept knutet till mobila skyddslösningar för företag. 2017 togs beslutet att företaget skulle bli namnet utåt för den stora satsning som då gjordes mot byggarbetsplatser och utomhusskydd. Sedan dess har företaget vuxit i en rasande fart och utveckling av fler produkter och tjänster har skett för att tillgodose alla företags olika behov. Vi har gått från att vara det lilla Göteborgsföretaget till att bli en rikstäckande aktör med landets största byggprojekt i portföljen. Idag är Videotech en spelare som erbjuder säkerhetssystem till alla typer av företag över hela landet och en av de snabbast växande aktörerna på marknaden.

 • Videotech skyddar. larmar och filmar Videotech skyddar. larmar och filmar
  Samverkan

  Våra samarbets­partners

  Våra samarbetspartners gör skillnad tillsammans med oss över hela landet.

  Videotech fokus

  Vi har alltid kunden i fokus

  Det kan låta klyschigt men vi har byggt hela vår serviceorganisation på hög tillgänglighet och att snabbt kunna finnas på plats och stötta upp ute hos dig som kund.

  Vi vet hur viktigt det är att snabbt få hjälp och inte fastna i långa telefonköer eller inte komma i kontakt med rätt person. Ring oss så berättar vi mer!

  Team Videotech

  Vi finns runt i hela landet

  Vi har idag ca 1000 kunder som har aktiva säkerhetssystem från Videotech på sina arbetsplatser. Verksamheten drivs från våra kontor i Göteborg och Stockholm men våra säljare och servicetekniker finns representerade över hela landet, från Ystad till Haparanda.

  vårt serviceteam

  Vi är redo när du behöver hjälp

  Videotechs serviceteam är redo att hjälpa dig vardagar kl. 07.00 – 16.00 och vår beredskapspersonal finns tillgänglig på telefon alla vardagar kl. 16.00 – 20.00 samt helger kl. 07.00 – 17.00. Larmcentral är tillgänglig och agerar dygnet runt.