Skip to main content
vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Läs mer

vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Just nu söker vi: Återförsäljare

Läs mer
lediga tjänster

Vill du jobba tillsammans med oss?

Välkommen att vara med i vårt team för att utveckla vår verksamhet framåt tillsammans.

Lediga tjänster

Videotech befinner sig i en stark utveckling och tillväxtfas. Vi söker därför fler engagerade och dedikerade medarbetare över hela landet. Hos oss ingår du i ett team av kunniga och härliga människor som hela tiden har fokus på våra kunder och en service i toppklass. Arbetet kräver en hög servicenivå och vi värdesätter att du sätter kunden i fokus, har en stor flexibilitet med att lösa kundens tekniska behov och en nyfikenhet att göra det bästa för våra kunder.

Titel

Ort

Spontanansökan Göteborg
Team Videotech

Sveriges snabbast växande säkerhetsföretag

Var med på resan hos Sveriges snabbast växande säkerhetsföretag och gör skillnad på riktigt för våra kunder. Vi letar ständigt efter drivna medarbetare eller konsulter på alla olika avdelningar. Högt tempo där den ena dagen sällan är den andre lik, kul på jobbet, goa kollegor och stora utvecklingsmöjligheter är några av de saker som kännetecknar Videotech.

Videotech Tillsammans

Kontor i Göteborg och Stockholm

Välkommen att besöka oss i Högsbo, Göteborg eller Bromma, Stockholm för en kaffe. Den dagliga verksamheten drivs från våra kontor i Göteborg och Stockholm samt våra teknikhubbar runt om i landet. Vi finns från Ystad till Haparanda och var i Sverige du än befinner dig kan vi leverera säkerhet med samma höga service och snabba leveranstid.

Skicka in en spontanansökan

Hör av dig

Är du en duktig säljare och vill prova något nytt? Kan du tänka dig att starta företag eller har du redan verksamhet igång? Videotech erbjuder just nu riktigt attraktiva upplägg för duktiga säljare eller återförsäljare i eget bolag. Kontakta oss så berättar vi mer!