Skip to main content
vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Läs mer

vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Just nu söker vi: Återförsäljare

Läs mer
kundcase

Skeppsviken – projekt Parkhusen

Introduktion till samarbetet

Skeppsviken har haft ett starkt samarbete med Videotech sedan 2016 då bolaget gick under namnet Calles Bygg. Verksamheten drivs med kontor i Skövde och Göteborg och Videotech har varit stor leverantör av säkerhetslösningar för alla Skeppsvikens olika projekt runt om i landet. Projektet Parkhusen i Frölunda hade ett stort behov av enkel hantering och noga uppföljning då området historiskt är drabbat av mycket inbrott. Man anslöt plattform, app, livekameror och kameradetektorer vilket har gjort att platsledning får mycket bra kontroll och kan fokusera på projektet utan avbrott i produktionen.

Dessa delar ingick i detta projektet

Livekamera

Videotech installerar fasta och rörliga livekameror som är enkla att hantera för alla sorters arbetsplatser. Kamerorna har AI-teknik och detekterar människor, fordon eller djur i kamerabilden och där ansvariga har direktaccess i app.

IQsystem

Marknadens smartaste larmsystem med plattform online, appstyrning och mobila kameradetektorer. Möjlighet att trådlöst larma projektet, bjuda in kollegor, hantera rutiner och inställningar från distans samt ansluta diverse tillbehör.

Inbrottslarm

Inbrottslarm är grunden i ett bra skydd, detekterar tidigt händelser och aktiverar siren med blixtljus. Samtliga av Videotechs inbrottslarm innehåller kameradetektorer för att verifiera alla larm och undvika felaktiga åtgärder.

Teknikerna är kunniga och duktiga problemlösare och framför allt är de trevliga i sin profession! Vi har använt oss av olika säkerhetssystem från Videotech deras senaste IQ-system är väldigt lättarbetat för oss ute på plats då det justeras med lätthet från både display, dator eller direkt i telefonen. Tillhörande livekamera uppskattas, som kan styras ”live” från telefon eller liknande och vid behov spela in aktuella pågående scener. Som kund till Videotech är jag nöjd med deras höga servicenivå och snabba respons både gällande service och support. Vi använder oss just nu av Videotech på flertalet av våra projekt.

Arbetsledare Johan Jansson

Ring 010-708 10 35 för kostnadsfri rådgivning och prisförslag

Ring eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig för att berätta mer.
Prisförslag 1

När du klickar på knappen nedan godkänner du vår hantering av din data. Läs mer i vår integritetspolicy.