Skip to main content
vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Läs mer

vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Just nu söker vi: Återförsäljare

Läs mer
kundcase

Serneke – projekt Sege Park

Introduktion till samarbetet

Videotech är med skyddar delar av den nya stadsdel som växer frami Sege Park Malmö där Serneke är entreprenör. Projektet är i flera etapper och tidigt var vi på plats och gjorde ett grundskydd för byggområdet. Man kunde konstatera att det generellt skulle vara mycket rörelse i området och bedömningen var att inbrottsförsöken kunde bli många. Tack vare rätt säkerhetsplanering har man stoppat stora försök till inbrott. Videotech är kontrakterad säkerhetsleverantör för byggnationen tills färdigställande 2025.

Dessa delar ingick i detta projektet

Flexsystem

Fullt flexibelt mobilt inbrottslarm med trådlösa kameradetektorer som detekterar i ett tidigt skede och med möjlighet att ansluta många olika enheter. Systemet drivs helt utan behov av ström eller nät på plats och skapar ett effektivt skydd.

Inbrottslarm

Inbrottslarm är grunden i ett bra skydd, detekterar tidigt händelser och aktiverar siren med blixtljus. Samtliga av Videotechs inbrottslarm innehåller kameradetektorer för att verifiera alla larm och undvika felaktiga åtgärder.

Under uppbyggnationen av området Sege Park så har det varit lättåtkomligt och flertalet personer i rörelse om kvällarna. Detta har gjort att tjuvar fått bra självförtroende till att försöka sig på diverse inbrott i tron om att ej bli upptäckta. Med det system vi haft på plats från Videotech hos oss på Sege Park har det förhindrat flertalet inbrottsförsök. Vilket vi är mycket tacksamma för. VI är väldigt nöjda med teknikerna från Videotech. De har varit proffsiga och trevliga och vi har hittat smidiga lösningar och positioneringar i samråd med varandra. Vi är hittills nöjda med Videotech och har för stunden planer på att fortsätta samarbetet till nästa byggprojekt.

Platschef Andreas Svensson
Acceptera marknadsförings-cookies för att se videon.

Ring 010-708 10 35 för kostnadsfri rådgivning och förslag

Ring eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig för att berätta mer.
Prisförslag 1

När du klickar på knappen nedan godkänner du vår hantering av din data. Läs mer i vår integritetspolicy.