Skip to main content
vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Läs mer

vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Just nu söker vi: Återförsäljare

Läs mer
kundcase

Serneke – projekt Karlatornet

Introduktion till samarbetet

Karlatornet är beläget i Göteborg och är Nordens högsta hus med sina 246 meter ovanför marken. Byggnaden som består av 74 våningar kommer att fyllas med både lägenheter, verksamheter och hotell. Videotech har varit med sedan första spadtaget och haft ett helhetsgrepp kring säkerheten tillsammans med ansvariga i platsledningen. Säkerhetsplaneringen har varit mycket lyckad och inga större inbrott eller stölder har konstaterats.

Dessa delar ingick i detta projektet

Livekamera

Videotech installerar fasta och rörliga livekameror som är enkla att hantera för alla sorters arbetsplatser. Kamerorna har AI-teknik och detekterar människor, fordon eller djur i kamerabilden och där ansvariga har direktaccess i app.

Flexsystem

Fullt flexibelt mobilt inbrottslarm med trådlösa kameradetektorer som detekterar i ett tidigt skede och med möjlighet att ansluta många olika enheter. Systemet drivs helt utan behov av ström eller nät på plats och skapar ett effektivt skydd.

IQsystem

Marknadens smartaste larmsystem med plattform online, appstyrning och mobila kameradetektorer. Möjlighet att trådlöst larma projektet, bjuda in kollegor, hantera rutiner och inställningar från distans samt ansluta diverse tillbehör.

Inbrottslarm

Inbrottslarm är grunden i ett bra skydd, detekterar tidigt händelser och aktiverar siren med blixtljus. Samtliga av Videotechs inbrottslarm innehåller kameradetektorer för att verifiera alla larm och undvika felaktiga åtgärder.

Brand- och utrymningslarm

Brand- och utrymningslarm ser till att verksamheten eller projektet tidigt detekterar rökutveckling eller att man snabbt kan meddela fara och utrymma. Videotechs olika lösningar går att montera helt trådlöst och med mycket lång räckvidd.

Trygghetsknapp

Trygga personalen med att hjälp snabbt är på plats om akuta händelser inträffar. Känn dig trygg med att operatören ser händelseförlopp och kan informera och agera därefter.

Vi har sedan projektstart haft ett nära samarbete med Videotech och de har hjälpt oss med säkerheten på byggarbetsplatsen. Videotech har varit en nyckelspelare i projektet då de hjälpt oss med larm, kameraövervakning och väktartjänst. Projektet är under ständig förändring och det är av yttersta vikt att vi har rätt rutiner och larmtider under arbetstiderna. Här har vi haft ett fint samarbete och en tät dialog med Videotechs support för att säkerställa att byggarbetsplatsen är trygg.

Säkerhet- och arbetsmiljöansvarig Chalang Amin

Ring 010-708 10 35 för kostnadsfri rådgivning och förslag

Ring eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig för att berätta mer.
Prisförslag 1

När du klickar på knappen nedan godkänner du vår hantering av din data. Läs mer i vår integritetspolicy.