Skip to main content
vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Läs mer

vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Just nu söker vi: Återförsäljare

Läs mer
kundcase

Serneke – projekt Karlastaden

Introduktion till samarbetet

Karlastaden är en ny stadsdel, en del av Göteborg. Videotech har fått förmånen att vara med i projektet sedan första spadtag och under projektets tid har flertalet upphandlingar av säkerhetstjänster gjorts. Slutligen tecknades ett ramavtal för säkerheten i hela Karlastaden där Videotech fick helhetsansvaret. Stort engagemang från båda parter har varit nyckeln till detta lyckade samarbete. Videotech har levererat allt från mobila larmväskor initialt till avancerade säkerhetssystem.

Dessa delar ingick i detta projektet

Livekamera

Videotech installerar fasta och rörliga livekameror som är enkla att hantera för alla sorters arbetsplatser. Kamerorna har AI-teknik och detekterar människor, fordon eller djur i kamerabilden och där ansvariga har direktaccess i app.

Flexsystem

Fullt flexibelt mobilt inbrottslarm med trådlösa kameradetektorer som detekterar i ett tidigt skede och med möjlighet att ansluta många olika enheter. Systemet drivs helt utan behov av ström eller nät på plats och skapar ett effektivt skydd.

IQsystem

Marknadens smartaste larmsystem med plattform online, appstyrning och mobila kameradetektorer. Möjlighet att trådlöst larma projektet, bjuda in kollegor, hantera rutiner och inställningar från distans samt ansluta diverse tillbehör. 

Inbrottslarm

Inbrottslarm är grunden i ett bra skydd, detekterar tidigt händelser och aktiverar siren med blixtljus. Samtliga av Videotechs inbrottslarm innehåller kameradetektorer för att verifiera alla larm och undvika felaktiga åtgärder.

Brand- och utrymningslarm

Brand- och utrymningslarm ser till att verksamheten eller projektet tidigt detekterar rökutveckling eller att man snabbt kan meddela fara och utrymma. Videotechs olika lösningar går att montera helt trådlöst och med mycket lång räckvidd.

Trygghetsknapp

Trygga personalen med att hjälp snabbt är på plats om akuta händelser inträffar. Känn dig trygg med att operatören ser händelseförlopp och kan informera och agera därefter.

I Karlastaden byggs Karlatornet och fler bostäder,  gym, restauranger, skolor och företag kommer att etablera sig i Karlastaden. En levande stadsdel, en del av Göteborg. Karlastaden Utveckling ansvarar för områden som arrenderas av Göteborg. Här finns 147 bodar i inhägnat område som Videotech hjälper oss att skydda och larma. Videotechs skyltar avskräcker inkräktare och med Videotech kan vi säkert lita på att tredje person inte kommer in. Med Videotech får vi inga avbrott i produktion och vi vet att de levererar. Jag kan varmt rekommendera Videotech för ett bra skydd av din verksamhet.

General Site Manager Joakim Lundqvist

Ring 010-708 10 35 för kostnadsfri rådgivning och förslag

Ring eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig för att berätta mer.
Prisförslag 1

När du klickar på knappen nedan godkänner du vår hantering av din data. Läs mer i vår integritetspolicy.