Skip to main content
vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Läs mer

vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Just nu söker vi: Återförsäljare

Läs mer
kundcase

PCB Service – projekt Campus A-huset

Introduktion till samarbetet

PCB Service startade att bygga Campus A-huset i februari 2022 och det planeras att vara klart till mitten av december 2023. Videotech har funnits med från start. Videotech är en ny leverantör till PCB Service men har snabbt blivit en strategisk partner i projekten. Man har genomfört en rad olika projekt ihop med goda resultat.

Dessa delar ingick i detta projektet

Inbrottslarm

Inbrottslarm är grunden i ett bra skydd, detekterar tidigt händelser och aktiverar siren med blixtljus. Samtliga av Videotechs inbrottslarm innehåller kameradetektorer för att verifiera alla larm och undvika felaktiga åtgärder.

Flexsystem

Fullt flexibelt mobilt inbrottslarm med trådlösa kameradetektorer som detekterar i ett tidigt skede och med möjlighet att ansluta många olika enheter. Systemet drivs helt utan behov av ström eller nät på plats och skapar ett effektivt skydd.

Jag har arbetat med Videotech på olika arbetsplatser och med olika arbetsgivare och är mycket nöjd med vad Videotech levererar. Just nu är jag på Campus A-huset som vi startade i februari 2023 och som beräknas vara klart till december 2023. Videotech har trevliga och kunniga säljare och de ger en snabb service. Vi är mycket nöjda med vad Videotech har levererat och deras system är mycket enkelt att använda.

Arbetsledare Linda Törnros

Ring 010-708 10 35 för kostnadsfri rådgivning och prisförslag

Ring eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig för att berätta mer.
Prisförslag 1

När du klickar på knappen nedan godkänner du vår hantering av din data. Läs mer i vår integritetspolicy.