Skip to main content
vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Läs mer

vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Just nu söker vi: Återförsäljare

Läs mer
kundcase

MVB – projekt Studiegången

Introduktion till samarbetet

Sedan 2019 har MVB arbetat med ROT-renovering på Studiegången, Östra Sjukhuset i Göteborg. Det beräknas vara klart i december 2023 och Videotech har funnits med i projektet sedan start. Säkerhetspartners från Videotech har tidigt varit med olika platschefer på MVB och planerat samt räknat på säkerheten i olika anbud. Man har under många år haft täta dialoger och samarbeten med mycket goda resultat. Projektet Studiegången har punktbevakat olika delar av projektet för att förhindra att obehöriga tar sig in. Man har använt sig av både kameradetektorer och livekameror som har kunnat zonindelas via Videotechportalen.

Dessa delar ingick i detta projektet

Livekamera

Videotech installerar fasta och rörliga livekameror som är enkla att hantera för alla sorters arbetsplatser. Kamerorna har AI-teknik och detekterar människor, fordon eller djur i kamerabilden och där ansvariga har direktaccess i app.

IQsystem

Marknadens smartaste larmsystem med plattform online, appstyrning och mobila kameradetektorer. Möjlighet att trådlöst larma projektet, bjuda in kollegor, hantera rutiner och inställningar från distans samt ansluta diverse tillbehör.

Inbrottslarm

Inbrottslarm är grunden i ett bra skydd, detekterar tidigt händelser och aktiverar siren med blixtljus. Samtliga av Videotechs inbrottslarm innehåller kameradetektorer för att verifiera alla larm och undvika felaktiga åtgärder.

I en bransch med snabba ryck behövs en leverantör som visar tillgänglighet och snabb återkoppling. Detta får vi av Videotech. I projektet får vi bra stöd från säljare och support som är lyhörda för våra behov. Jag uppskattar de trådlösa larmen som är enkla att flytta under byggnationens gång och anser att Videotech håller en hög nivå vad gäller deras tekniska lösningar.

Platschef Lennart Kängström

Ring 010-708 10 35 för kostnadsfri rådgivning och prisförslag

Ring eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig för att berätta mer.
Prisförslag 1

När du klickar på knappen nedan godkänner du vår hantering av din data. Läs mer i vår integritetspolicy.