Skip to main content
vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Läs mer

vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Just nu söker vi: Återförsäljare

Läs mer
kundcase

Hökerum Bygg – projekt Selma Lagerlöfs Torg

Introduktion till samarbetet

Videotech skyddar och larmar för Hökerum Bygg på deras projekt vid Selma Lagerlöfs Torg i Göteborg. Byggstart var i januari 2022 och beräknas vara klart i december 2023. Hökerum Bygg har en vana att arbeta med Videotech och snabbt gjordes ett konstaterande att arbetsområdet är beläget i ett område med mycket rörelse och möjlighet för obehöriga att ta sig in. Skyddet applicerades med trådlösa kameror, livekameror samt timelapsefunktion för att följa bygget över tid.

Dessa delar ingick i detta projektet

Livekamera

Videotech installerar fasta och rörliga livekameror som är enkla att hantera för alla sorters arbetsplatser. Kamerorna har AI-teknik och detekterar människor, fordon eller djur i kamerabilden och där ansvariga har direktaccess i app.

Flexsystem

Fullt flexibelt mobilt inbrottslarm med trådlösa kameradetektorer som detekterar i ett tidigt skede och med möjlighet att ansluta många olika enheter. Systemet drivs helt utan behov av ström eller nät på plats och skapar ett effektivt skydd.

Inbrottslarm

Inbrottslarm är grunden i ett bra skydd, detekterar tidigt händelser och aktiverar siren med blixtljus. Samtliga av Videotechs inbrottslarm innehåller kameradetektorer för att verifiera alla larm och undvika felaktiga åtgärder.

Timelapsefilm

Följ projektet från nya höjder. Med en timelapsekamera får du hela projektet dokumenterat med en häftig video från A till Ö. Kameran tar ex antal kort varje dag. Vi stöttar upp från start till klart och ni kan begära ut material efter hand, till presentationer, uppföljningar och slutligen – färdig film.

Jag har arbetat med Videotech till och från under 10 år. De har bra service och är snabba på pucken! Teknikerna är alltid trevliga och tillmötesgående och deras säkerhetssystem funkar jättebra.

Platschef Peter Samuelsson

Ring 010-708 10 35 för kostnadsfri rådgivning och prisförslag

Ring eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig för att berätta mer.
Prisförslag 1

När du klickar på knappen nedan godkänner du vår hantering av din data. Läs mer i vår integritetspolicy.