Skip to main content
vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Läs mer

vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Just nu söker vi: Återförsäljare

Läs mer
kundcase

Dahls Bageri – Linné

Introduktion till samarbetet

Dahls bageri i Göteborg valde Videotech när de behövde se över butikernas säkerhet. Efter genomgång beslutades det att Videotech i vissa av de befintliga butikerna kunde ta över, komplettera och förbättra befintliga larmsystem. Fokus var att trygga personalen mot hot och överfall samt att få ett helhetsgrepp kring larmen.

Dessa delar ingick i detta projektet

Inbrottslarm

Inbrottslarm är grunden i ett bra skydd, detekterar tidigt händelser och aktiverar siren med blixtljus. Samtliga av Videotechs inbrottslarm innehåller kameradetektorer för att verifiera alla larm och undvika felaktiga åtgärder.

Appstyrning

Videotechportalen online samt app i telefonen skapar en stor enkelhet. Bjud in kollegor, hantera larmet, inställningar, tider och rutiner, larmzoner och mycket mer i våra digitala verktyg.

Trygghetsknapp

Trygga personalen med att hjälp snabbt är på plats om akuta händelser inträffar. Känn dig trygg med att operatören ser händelseförlopp och kan informera och agera därefter.

Vi har nyligen öppnat butiken här på Tredje Långgatan och med tanke på området, precis bredvid en bargata dessutom, så känns det väldigt tryggt sen vi satte in butikslarm. Jag känner mig i trygga händer med de extremt bemötande tekniker som hjälpte oss sätta in flera larm med noga instruktioner. Vi har både inbrottslarm och övergreppslarm kopplat till ett kamerasystem som hjälper oss vid nöd. Snabb och enkel service från Videotech gör det lätt att fråga över funderingar och ger en trygghet i både sig själv och företaget över lag. Det känns också extremt modernt och är enkelt att använda. Larmen är små och tar inte onödig plats, men är ändå tydliga.

Butiksbiträde Ida Dahlstrand

Ring 010-708 10 35 för kostnadsfri rådgivning och förslag

Ring eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig för att berätta mer.
Prisförslag 1

När du klickar på knappen nedan godkänner du vår hantering av din data. Läs mer i vår integritetspolicy.