Skip to main content
vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Läs mer

vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Just nu söker vi: Återförsäljare

Läs mer
kundcase

Brixly – projekt Opaltorget Frölunda

Introduktion till samarbetet

Videotech säkrar majoriteten av Brixlys större byggprojekt runt om i Sverige med mycket goda resultat. Historiskt har man haft samarbeten i mer än 40 byggprojekt i Region Väst. En bedömning av området och potentiella inbrottsrisker gjordes och efter noggrann planering installerades det trådlösa enheter i kombination med livekameror för att täcka in värden och möjliga ingångar. Tydlig larmskyltning med extra belysning monterades för att avskräcka och förhindra obehöriga.

Dessa delar ingick i detta projektet

Livekamera

Videotech installerar fasta och rörliga livekameror som är enkla att hantera för alla sorters arbetsplatser. Kamerorna har AI-teknik och detekterar människor, fordon eller djur i kamerabilden och där ansvariga har direktaccess i app.

Flexsystem

Fullt flexibelt mobilt inbrottslarm med trådlösa kameradetektorer som detekterar i ett tidigt skede och med möjlighet att ansluta många olika enheter. Systemet drivs helt utan behov av ström eller nät på plats och skapar ett effektivt skydd.

Inbrottslarm

Inbrottslarm är grunden i ett bra skydd, detekterar tidigt händelser och aktiverar siren med blixtljus. Samtliga av Videotechs inbrottslarm innehåller kameradetektorer för att verifiera alla larm och undvika felaktiga åtgärder.

Jag har haft samarbete med Videotech på olika arbetsplatser jag varit på, bland annat Jaguar och Opaltorget. Jag upplever Videotech som ett framåtsträvande företag och det är fint och spännande att se att de utvecklas och kommer med nya produkter löpande. All personal, från säljare till support är positiva och teknikerna som fixar larmsystemet på plats är händiga och kunniga. Det är även lätt att nå supporten när jag vill justera tider för larmet.

Arbetsledare Anders Karlsson

Ring 010-708 10 35 för kostnadsfri rådgivning och förslag

Ring eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig för att berätta mer.
Prisförslag 1

När du klickar på knappen nedan godkänner du vår hantering av din data. Läs mer i vår integritetspolicy.