Skip to main content
vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Läs mer

vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Just nu söker vi: Återförsäljare

Läs mer
kundcase

Bra Bygg – projekt Dansered

Introduktion till samarbetet

Videotech skyddar och larmar projekt Catena Dansered vid Landvetter flygplats åt BRA Bygg. Projektet består av två stora lagerbyggnader på hela 22 hektar mark som skall stå klart Q1 2025. Tidigt fångade man upp pucken kring säkerhet i projektet då samarbeten med Videotech hade fungerat bra på tidigare projekt. Området säkras med kameradetektorer och grindar/skalskydd bevakas med livekameror.

Dessa delar ingick i detta projektet

Livekamera

Videotech installerar fasta och rörliga livekameror som är enkla att hantera för alla sorters arbetsplatser. Kamerorna har AI-teknik och detekterar människor, fordon eller djur i kamerabilden och där ansvariga har direktaccess i app.

IQsystem

Marknadens smartaste larmsystem med plattform online, appstyrning och mobila kameradetektorer. Möjlighet att trådlöst larma projektet, bjuda in kollegor, hantera rutiner och inställningar från distans samt ansluta diverse tillbehör.

Inbrottslarm

Inbrottslarm är grunden i ett bra skydd, detekterar tidigt händelser och aktiverar siren med blixtljus. Samtliga av Videotechs inbrottslarm innehåller kameradetektorer för att verifiera alla larm och undvika felaktiga åtgärder.

Timelapsefilm

Följ projektet från nya höjder. Med en timelapsekamera får du hela projektet dokumenterat med en häftig video från A till Ö. Kameran tar ex antal kort varje dag. Vi stöttar upp från start till klart och ni kan begära ut material efter hand, till presentationer, uppföljningar och slutligen – färdig film.

Något som sticker ut är att Videotech har väldigt proffsiga säljare som är drivna och initierar samarbeten utan att pusha fram det. De gör det med god lyhördhet. De påminner i tidigt skede att ta med larmet som en del i planeringen av bygget och det uppskattas. Som platschef har jag använt mig av Videotech i sju år på olika byggarbetsplatser. De är ett väldigt seriöst och proffsigt larmbolag som alltid ger bra service och har moderna och bra system som uppfyller de önskemål som vi har. Supporten är alltid bra att ha med att göra och löser de få problem som uppkommit väldigt snabbt. Teknikerna är även de väldigt trevliga och kunniga, de jobbar effektivt och noggrant.

Platschef Jakob Erséus

Ring 010-708 10 35 för kostnadsfri rådgivning och prisförslag

Ring eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig för att berätta mer.
Prisförslag 1

När du klickar på knappen nedan godkänner du vår hantering av din data. Läs mer i vår integritetspolicy.