Skip to main content
vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Läs mer

vi söker medarbetare

vi söker medarbetare!

Just nu söker vi: Återförsäljare

Läs mer
kundcase

NCC – projekt Grand Curiosa Hotel

Introduktion till samarbetet

NCC och Videotech har ett strategiskt samarbete i majoriteten av Västra Götalands större byggprojekt. Detta innefattar allt från anläggningsprojekt som Västlänken till skyskrapor såsom Kineum eller om- och tillbyggnadsprojekt som Kv. Johanna i Brunnsparken. I Lisebergs stora satsning Grand Curiosa Hotel i Göteborg har en av nycklarna till bra uppföljning i projektet varit livekameror från Videotech. Detta i kombination med tidig larmdetektion vid inbrottsförsök samt bra säkerhetsplanering har varit en lyckad kombination för projektet.

Dessa delar ingick i detta projektet

Livekamera

Videotech installerar fasta och rörliga livekameror som är enkla att hantera för alla sorters arbetsplatser. Kamerorna har AI-teknik och detekterar människor, fordon eller djur i kamerabilden och där ansvariga har direktaccess i app.

Flexsystem

Fullt flexibelt mobilt inbrottslarm med trådlösa kameradetektorer som detekterar i ett tidigt skede och med möjlighet att ansluta många olika enheter. Systemet drivs helt utan behov av ström eller nät på plats och skapar ett effektivt skydd.

Inbrottslarm

Inbrottslarm är grunden i ett bra skydd, detekterar tidigt händelser och aktiverar siren med blixtljus. Samtliga av Videotechs inbrottslarm innehåller kameradetektorer för att verifiera alla larm och undvika felaktiga åtgärder.

Ring 010-708 10 35 för kostnadsfri rådgivning och förslag

Ring eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig för att berätta mer.
Prisförslag 1

När du klickar på knappen nedan godkänner du vår hantering av din data. Läs mer i vår integritetspolicy.